"Krew Ratuje Życie"
Na chwilę obecną szykujemy plan naszej akcji i jak już coś ustalimy to na pewno Was o tym poinformujemy Ale szykujcie się na największą krwistą akcję na Żabiance, a kto wie, może i w Gdańsku
Trzeba dodać że w czerwcowe wydarzenia wpisuje się cykliczna akcja krwiodawstwa ale nie tylko.
Będziemy mówić o bezpieczeństwie na drogach, ogólnie o bezpieczeństwie przed zbliżającymi się wakacjami.
Zapraszamy wszystkie chętne osoby do pomocy przy organizacji tej "imprezy" oraz dodawania swoich pomysłów im więcej osób się w to zaangażuje tym na pewno będzie lepiej
CZEKAMY NA POMYSŁY!!
Ani napisał:
[...]
Będziemy mówić o bezpieczeństwie na drogach[...]
To moze przydadzą się stare graty ? Jako że będzie już ciepło to myślę że pojawi się nas więcej niż 10.11 Jak coś ustalicie, dajcie znac
Myślę, że spokojnie możecie zbierać ekipę i przyjeżdżać To będzie naprawdę sporo impreza więc Wasze fury muszą się błyszczeć jak nigdy dotąd
w końcu całkiem sporo osób będzie je oglądać
Tylko wcześniej dajcie znać w jakiej ilości przybędziecie, żebyśmy mogli zagospodarować dla Was odpowiednią ilość miejsca zdradzę, że na razie w planach jest konkurs na ...... samochód
szczegóły później
O ... Konkurs. To ja proponuję na najbardziej zardzewiały samochód
Zapomniałem dodać, że oczywiście będą nagrody dla ich właścicieli Więc warto spróbować swoich sił
A jedziesz z daleka, prawda?
To koniecznie tu zaglądaj bo wtedy 14 czerwca aż tak Cię nie zaskoczy.
Zapowiadam, że będziemy potrzebowali ludzi do pracy więc na lenistwo się w ten dzień nie nastawiaj